Skip to content

Administratie is zooo 2017

Administratie was tot heden de hobby van boekhouders, types die met leesbrillen in de achteruitkijkspiegel van het bedrijf kijken en precies kunnen vertellen hoe we er voor staan, vandaag. En hoe we tot gisteren presteerden in vergelijking met vorig jaar rond deze tijd. Administratie was tot heden niet echt het domein van de moderne manager want die kijkt naar buiten, al zijn zintuigen afgestemd op de wereld om hem heen, op zoek naar kansen voor de producten en diensten waar hij trots op is. En de toekomst vastleggen is nou eenmaal lastig, lastiger dan geschiedschrijving.

Maar de wereld verandert. Managers hebben nu administratietools die ze helpen de toekomst te maken. Ze zoeken met nauwkeurige salesforecasts naar prospects die exacte look-a-likes zijn van hun beste klanten en met smartphones wordt elk contactmoment in de customer journey gerubriceerd van übernuttig tot koffietoerisme.

En wat blijkt? Met deze tools haal je 25% meer leads binnen, stijgt je hit-ratio met 26% en je verkoopopbrengsten zelfs met 36%. Echt waar? Jazeker, hier kun je het onderzoek hierover nalezen.

Weten hoe het werkt voor jouw bedrijf? Mail ons en al voor een paar tientjes per maand ben je al klaar voor 2017, het jaar van de administratie. Daar wordt je boekhouder blij van.

Back To Top
Translate »