Skip to content

Als ZZP-er moet je heel breed zijn. Hellup!

Als ZZP-er moet je breed zijn. Ik hoorde van iemand dat er een app is waarmee je LinkedIn en Salesforce.com kunt koppelen, mijn twee favoriete applicaties. Ik wil graag wat minder typen en mijn applicaties bij de tijd houden. Onderstaand filmpje toont hoe dat moet. Let op de beginbelofte: ‘now you can very easily acces your LinkedIn contacts through salesforce’. Kijk maar naar het filmpje. Zelf werd ik er een beetje moedeloos van. Moet ik dit kunnen? Moet ik dit willen? Moet ik een consultant huren om dit voor me te doen? Of moet ik bij een groot bedrijf gaan werken waar ze een ‘mannetje’ hebben die het voor me doet? Of word ik geacht zo breed te zijn dat ik dit filmpje zie, het snap en het zelf uit kan voeren? Hellup!!

YouTube video

Back To Top
Translate »