Skip to content

Jezelf op de borst kloppen: Als ZZP-er moet je ook echt alles zelf doen

Ga maar na, je eigen sales, uitvoering, boekhouding, etcetera en ga zo maar verder.

En je doet ook je eigen reclame en dat is wel eens vreemd. Want als ik hier nou schrijf: komt allen bij mij om uw sales te verbeteren, dan denkt u wellicht terug aan die man van WC-eend die op TV riep: ‘Wij van WC-eend adviseren … WC-eend’

Vandaar dat ik het feit dat ik op inhoud, materiaal, presentatie en didactiek de hoogste beoordeling haalde van alle docenten van de WTC Business Academy gewoon maar even onbeschaamd op dit blog zet.  De collega’s kwamen van uitstekende bedrijven met prima inhoud en waren ook goed beoordeeld hoor, maar net iets minder.

Ik vierde het met mijn hele team en nam een feestelijk speculaasje bij mijn kop koffie … ook dat moet je dus echt allemaal zelf doen.

Oh ja, mocht u behoefte hebben aan een stevige impuls in uw sales, meer omzet, hogere marges en meer fun, bel me dan en zet de speculaas maar vast klaar.

Back To Top
Translate »