Skip to content
Je wordt niet zomaar miljardair. Als je de jackpot in de staatsloterij wint en vervolgens het hele bedrag op nul zet bij Holland Casino’s en het balletje rolt inderdaad op de nul, dan zit je ongeveer op een kwart miljard.

Frits Goldschmeding bezit volgens de Quote 3,2 miljard en begon voor het eerst met verkopen nadat hij een uitreksel van zijn afstudeerscriptie stencilde in de Universiteitsbieb en deze in de bus deed bij lokale ondernemers in Amstelveen.
‘Kopieren was duur en op de Universiteit mocht het gratis’ legde hij me uit toen ik hem interviewde voor mijn boek ‘Verhoog je Gunfactor’.

Hij vertelde me over zijn verkoopstijl en verzekerde me dat verkoop de dragende kracht was achter de groei van de onderneming, zeker in het begin. Het blijft een spannend verhaal. Sinds 2015 laat ik bedrijven groeien door ‘de Goldschmeding methode’.

De ‘Goldschmeding methode’ is relevant voor u als uw bedrijf:
 
– in een competitieve markt werkt met veel aanbieders met ogenschijnlijk vergelijkbare proposities:  Consultancy, arbeidsbemiddeling, juridische dienstverleners, ingenieursbureaus of vergelijkbaar.
– die zicht willen hebben en houden op waarom hen de business gegund wordt en waarom soms niet.
– die klaar zijn voor groei en het lef hebben om te veranderen.

Meer weten wat ‘de Goldschmeding methode’ inhoudt en of het iets voor uw bedrijf kan zijn? Laat hieronder informatie achter of mail naar michielcobben@degunfactor.com.

 
Lead Source -None- Chat Formulier demo aanvragen Facebook Twitter formulier goldschmeding
Bedrijf
Voornaam
Achternaam*
Email*

var mndFileds=new Array(‘Last Name’,’Email’);var fldLangVal=new Array(‘Achternaam’,’Email’);function reloadImg(){if(document.getElementById(‘imgid’).src.indexOf(‘&d’) !== -1 ){document.getElementById(‘imgid’).src=document.getElementById(‘imgid’).src.substring(0,document.getElementById(‘imgid’).src.indexOf(‘&d’))+’&d’+new Date().getTime();}else{document.getElementById(‘imgid’).src = document.getElementById(‘imgid’).src+’&d’+new Date().getTime();}}function checkMandatery(){var name=”;var email=”;for(i=0;i

Back To Top
Translate »