Skip to content

bellen, bellen, bellen en nog eens bellen. Met mij bijvoorbeeld.

Lead Generation. Mooi onderwerp. Dus als ik op LinkedIn een gratis whitepaper mag downloaden (ik zeg niet van wie want ik ga zo dadelijk de inhoud ervan afkraken) over B2B lead generation, dan doe ik dat meteen. Dus ik load down, of ik download of hoe dat ook in goed Nederlands gezegd moet worden en vink het vakje dat de afzender van de whitepaper mij mag bellen netjes aan. Zo ben ik dan ook wel weer.
Al direct valt de volgende zin mij op:

Our research shows that businesses with 301 to 1,000 Twitter followers had over five times more traffic on their website than those with 1 to 25 followers..

Bent u er nog? Of bent u net als ik van uw stoel gevallen van verbazing? Kruip dan weer achter uw scherm en lees door. Mijn advies aan deze whitepapermarketeer en ook aan u: meld alleen iets als je iets te melden hebt en breng alleen informatie onder de aandacht die voor je prospects interessant is. Hoe? Gewoon, door ze op te bellen. Hoe moet dat? Begin met een belletje aan mij: +31.35.7727371. Mocht ik in gesprek zijn dan kan het zijn dat de afzender van deze waanzinnig interessante whitepaper net met mij aan de lijn zit. Probeer het snel weer, want dat wordt een kort gesprekje 😉

Back To Top
Translate »