Skip to content

‘prettig meedenken’

Na een leuke brainstormsessie hebben we inzichtelijk gemaakt wat onze sales medewerkers moeten kunnen. De Gunfactor heeft ervaring met recruitmentbedrijven en dat was voor ons een grote plus, we hebben veel geleerd over hoe we de salesfunnel beter kunnen gebruiken. Wij zijn blij met de mogelijkheden van ZOHO en tevreden over de dienstverlening van de Gunfactor en vooral het meedenken was erg prettig!

Lennert Pichel – Young Capital

‘Onwijs blij’

We werken al jaren met ZOHO CRM en hebben met De Gunfactor de overstap gemaakt naar de complete ZOHO ONE suite. De Gunfactor heeft ons laten zien hoe we de mogelijkheden van dit systeem kunnen maximaliseren en denkt iedere stap mee. Ondanks dat we al jaren ZOHO gebruiker zijn, zijn we positief verrast door alle mogelijkheden die dit programma biedt! We zijn onwijs blij.

Matthijs de Graaf – Keesmakers

‘Niet te groot, niet te klein’

Samenwerking met De Gunfactor was goed. Ze snapten onze vraag snel en kwamen met een goede oplossing, niet te groot en niet te klein. Snel gehandeld en opgeleverd, ook de laatste puntjes op de i. Altijd goed bereikbaar en we begrepen elkaar. Samenwerken met Susan liep prima.
Er zijn veel goede CRM systemen, maar die van ZOHO springt eruit vanwege het eenvoudige beheer. Je kunt gemakkelijk zelf aanpassingen maken, informatie staat waar je het verwacht en het brengt ons veel zoals mooie dashboards in plaats van dingen opzoeken, alles met een paar klikjes op de muis.

Nima Sadeghi – NICAM / Kijkwijzer

‘Fijn en efficiënt’

Samenwerking met De Gunfactor was fijn. Ze begrepen onze business case snel en werkten efficiënt. ZOHO geeft ons inzicht in waar we staan met sales en is de verzamelplaats voor alle informatie. Het systeem werkt voor zich en is eenduidig.  Ik ben blij dat we deze beslissing genomen hebben

Diana Lievaart – ICT Media

‘Balans, symmetrie en harmonie vóór rendement’ – Sridhar Vembu, ZOHO

ZOHO gelooft in  lange termijn relaties waarbij samen groeien voorop staat. Met 50 miljoen gebruikers, geen dollar vreemd vermogen en indrukwekkende referenties als bewijs. Je bent in aardig gezelschap.

‘haalbare oplossingen’

ZOHO bracht in ons groeiende bedrijf een uniforme manier van communiceren, iedereen heeft dezelfde informatie. Door de snelheid van ontwikkelen van Apps worden wij ook gestimuleerd mee te groeien en dat voor een alleszins aanvaardbaar tarief voor een KMO. Met De Gunfactor hebben we een goed bereikbare partner, die meedenkt over onze businesswensen en met reële en haalbare oplossingen komt. Ze ontzorgen en halen ons werk uit handen. De integratie tussen ZOHO en Exact Online loopt prima.

Laurent Decavele – Van Gils Integrators

‘Gestructureerd, resultaatgericht, niet kletsen maar doen’

ZOHO biedt ons een perfect inzicht in onze funnel, we kunnen nu sneller schakelen om geïnteresseerde prospects te converteren naar blije klanten. Met ZOHO is ongelooflijk veel mogelijk. De Gunfactor helpt je om de mogelijkheden die erin zitten optimaal te benutten, ze slijpen de ruwe diamant. De samenwerking is super. Gestructureerde aanpak, resultaatgericht, niet kletsen maar doen.

Bart Kollau – Truqu

‘Heel betrokken’

ZOHO bevalt goed, het is  snel inzetbaar en een enorme verbetering. En alles op telefoon, dat is ook erg handig, We kunnen bij de rapportages uitgaan van wat er staat.
Over De Gunfactor? Ze zijn heel betrokken en altijd bereid te helpen.

Caroline Feliks – Welkomsttaal

‘Vakkundig en aan te bevelen’

Met De Gunfactor hebben we plezierig samengewerkt in de structurering en automatisering van ons relatiebeheer. Ze werken met korte lijnen, dat is prettig. Ze zijn vakkundig en aan te bevelen.

Ruud van Eijl – Eijgen Finance

‘Prettig en open’

Door met De Gunfactor en ZOHO te werken hebben we structuur aangebracht en een helder inzicht in onze opportunities. De samenwerking met de Gunfactor is prettig en open, je staat er niet alleen voor. Alle mogelijkheden voor begeleiding zijn aanwezig.

Marco van der Veer – Blackware

‘Dankjewel’

Met de Gunfactor hebben we een bedrijf getroffen dat zich vooraf uitgebreid verdiept heeft in alle aspecten van onze business case. Daarna hebben ze met de uitgebreide suite van ZOHO ONE ons internationaal werkende bedrijf geholpen om alle commerciële processen te automatiseren. Meer structuur, sneller werken en altijd en overal inzicht. Op tijd, binnen budget en met prima resultaat. Dankjewel dus.

Ricardo Soto Escamilla – Secured by Design

‘goede support, heel tevreden’

De Gunfactor levert goede support en begrijpt zowel ons als de mogelijkheden van ZOHO goed. Door de implementatie van ZOHO CRM werken wij gestructureerder en hebben altijd betrouwbaar zicht op onze sales funnel. De dashboards geven iedereen een goed inzicht. Kortom, heel tevreden.

Jasper Dijkstra – Bio Itech

‘Goed geschakeld en opgelost’

We zijn een niet alledaags bedrijf en de manier waarop De Gunfactor daarop meegedacht heeft was prettig. Goed geschakeld en opgelost. ZOHO blijft me verbazen met wat er allemaal in het ZOHO ONE pakket zit. Echt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dirk Jan Boerman – Beach Mission

YouTube video

‘rust en structuur, heerlijk’

Met De Gunfactor hebben we onze werkaanpak onderwerp voor onderwerp beetgepakt, verbeterd en in systemen gezet. Dat heeft ons rust en structuur gebracht, heerlijk! We wilden nog wel eens te veel te snel, maar ze houden daarbij de realiteit in het oog.

Gea van der Horst – lokaal 18b2

‘prettig samengewerkt’

Echt prettig samengewerkt met De Gunfactor en waardoor we nu door de inzet van de software van ZOHO meer structuur en inzicht hebben in ons bedrijf

Iwan Franssen – De Ritswand

‘vertrouwd en laagdrempelig’

We waren al zelf begonnen met ZOHO en hebben daarna De Gunfactor gevraagd ervoor te zorgen dat we alles uithalen wat er in zit.  En dat waren serieuze stappen, we werken nu echt efficiënt. We werken vertrouwd en laagdrempelig samen, alsof je met een oude studievriend werkt.

Rik Boelhouwer – ICT Service Groep

‘nog eigenwijzer dan wij’

Met ZOHO ONE beheersen wij ons gehele bedrijf, werkt als een zonnetje. We zijn blij dat we De Gunfactor erbij gehaald hebben. Snel vakkundig en ervaren, maar wat belangrijker is, ze zijn nog eigenwijzer dan wij zelf zijn, daardoor krijgen we wat we nodig hebben in plaats van waar we om vragen.

Stef de Haas – EPC Search

‘authentiek’

Met De Gunfactor hebben we onze verkoop aangepakt. Niet met lange verhalen, maar gewoon telefoon pakken, doen en verbeteren waar je kan. We zijn blij met de structuur en automatisering die we gekregen hebben. De stijl van samenwerken is authentiek en bijzonder toegespitst op onze situatie.

Andreas Markus  – Erasmus Academie

‘perfecte samenwerking’

Perfecte samenwerking met De Gunfactor, adequate antwoorden en prettig werken. Ook over ZOHO  zijn we erg tevreden, goede rapportages en filters, dataveiligheid en AVG zijn voor ons super belangrijk en dat is goed geregeld.

Harry Wessels – Peridos

‘erg blij’

ZOHO is voor ons een samenvatting van alles wat er speelt in het bedrijf. We gaan niet meer op gevoel af, maar weten is weten. De Gunfactor is altijd snel en helpt ons erg fijn. Ik ben er erg blij mee.

Emily Zwartkruis  – Kledingbank Eindhoven

‘prettig en flexibel’

‘De Gunfactor denkt mee en werkte prettig samen met ons. Ze zijn flexibel en dat was in onze startfase erg handig. ZOHO is een goed stabiel CRM. Alle info per klant zien we nu op een plek, dat is erg fijn. Ook de chats en de conversie daarvan is opvallend hoog.

Clary Scheres – Proudbreast

‘Inzicht en grip’

Goede samenwerking met De Gunfactor en een betere grip op onze procedures en systemen, dat heeft het ons absoluut gebracht. ZOHO werkt mooi, is goed op je wensen aan te passen en kent goede prijzen.

Maarten Anthoni  – Veilinghuis Zeeland

Back To Top
Translate »