skip to Main Content

‘prettig meedenken’

Na een leuke brainstormsessie hebben we inzichtelijk gemaakt wat onze sales medewerkers moeten kunnen. De Gunfactor heeft ervaring met recruitmentbedrijven en dat was voor ons een grote plus, we hebben veel geleerd over hoe we de salesfunnel beter kunnen gebruiken. Wij zijn blij met de mogelijkheden van ZOHO en tevreden over de dienstverlening van de Gunfactor en vooral het meedenken was erg prettig!

Lennert Pichel – Young Capital

LP
mathijsdegraafkees

‘Onwijs blij’

We werken al jaren met ZOHO CRM en hebben met De Gunfactor de overstap gemaakt naar de complete ZOHO ONE suite. De Gunfactor heeft ons laten zien hoe we de mogelijkheden van dit systeem kunnen maximaliseren en denkt iedere stap mee. Ondanks dat we al jaren ZOHO gebruiker zijn, zijn we positief verrast door alle mogelijkheden die dit programma biedt! We zijn onwijs blij.

Matthijs de Graaf – Keesmakers

refs

‘Balans, symmetrie en harmonie vóór rendement’ – Sridhar Vembu, ZOHO

ZOHO gelooft in  lange termijn relaties waarbij samen groeien voorop staat. Met 50 miljoen gebruikers, geen dollar vreemd vermogen en indrukwekkende referenties als bewijs. Je bent in aardig gezelschap.

‘Heel betrokken’

ZOHO bevalt goed, het is  snel inzetbaar en een enorme verbetering. En alles op telefoon, dat is ook erg handig, We kunnen bij de rapportages uitgaan van wat er staat.
Over De Gunfactor? Ze zijn heel betrokken en altijd bereid te helpen.

Caroline Feliks – Welkomsttaal

CFref
rve

‘Vakkundig en aan te bevelen’

Met De Gunfactor hebben we plezierig samengewerkt in de structurering en automatisering van ons relatiebeheer. Ze werken met korte lijnen, dat is prettig. Ze zijn vakkundig en aan te bevelen.

Ruud van Eijl – Eijgen Finance

‘Prettig en open’

Door met De Gunfactor en ZOHO te werken hebben we structuur aangebracht en een helder inzicht in onze opportunities. De samenwerking met de Gunfactor is prettig en open, je staat er niet alleen voor. Alle mogelijkheden voor begeleiding zijn aanwezig.

Marco van der Veer – Blackware

mvdv
escamilla

‘Dankjewel’

Met de Gunfactor hebben we een bedrijf getroffen dat zich vooraf uitgebreid verdiept heeft in alle aspecten van onze business case. Daarna hebben ze met de uitgebreide suite van ZOHO ONE ons internationaal werkende bedrijf geholpen om alle commerciële processen te automatiseren. Meer structuur, sneller werken en altijd en overal inzicht. Op tijd, binnen budget en met prima resultaat. Dankjewel dus.

Ricardo Soto Escamilla – Secured by Design

‘goede support, heel tevreden’

De Gunfactor levert goede support en begrijpt zowel ons als de mogelijkheden van ZOHO goed. Door de implementatie van ZOHO CRM werken wij gestructureerder en hebben altijd betrouwbaar zicht op onze sales funnel. De dashboards geven iedereen een goed inzicht. Kortom, heel tevreden.

Jasper Dijkstra – Bio Itech

JD
djb

‘Goed geschakeld en opgelost’

We zijn een niet alledaags bedrijf en de manier waarop De Gunfactor daarop meegedacht heeft was prettig. Goed geschakeld en opgelost. ZOHO blijft me verbazen met wat er allemaal in het ZOHO ONE pakket zit. Echt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dirk Jan Boerman – Beach Mission

‘rust en structuur, heerlijk’

Met De Gunfactor hebben we onze werkaanpak onderwerp voor onderwerp beetgepakt, verbeterd en in systemen gezet. Dat heeft ons rust en structuur gebracht, heerlijk! We wilden nog wel eens te veel te snel, maar ze houden daarbij de realiteit in het oog.

Gea van der Horst – lokaal 18b2

gvdh
ifr

‘prettig samengewerkt’

Echt prettig samengewerkt met De Gunfactor en waardoor we nu door de inzet van de software van ZOHO meer structuur en inzicht hebben in ons bedrijf

Iwan Franssen – De Ritswand

‘vertrouwd en laagdrempelig’

We waren al zelf begonnen met ZOHO en hebben daarna De Gunfactor gevraagd ervoor te zorgen dat we alles uithalen wat er in zit.  En dat waren serieuze stappen, we werken nu echt efficiënt. We werken vertrouwd en laagdrempelig samen, alsof je met een oude studievriend werkt.

Rik Boelhouwer – ICT Service Groep

rb
sdh

‘nog eigenwijzer dan wij’

Met ZOHO ONE beheersen wij ons gehele bedrijf, werkt als een zonnetje. We zijn blij dat we De Gunfactor erbij gehaald hebben. Snel vakkundig en ervaren, maar wat belangrijker is, ze zijn nog eigenwijzer dan wij zelf zijn, daardoor krijgen we wat we nodig hebben in plaats van waar we om vragen.

Stef de Haas – EPC Search

‘authentiek’

Met De Gunfactor hebben we onze verkoop aangepakt. Niet met lange verhalen, maar gewoon telefoon pakken, doen en verbeteren waar je kan. We zijn blij met de structuur en automatisering die we gekregen hebben. De stijl van samenwerken is authentiek en bijzonder toegespitst op onze situatie.

Andreas Markus  – Erasmus Academie

am
HW

‘perfecte samenwerking’

Perfecte samenwerking met De Gunfactor, adequate antwoorden en prettig werken. Ook over ZOHO  zijn we erg tevreden, goede rapportages en filters, dataveiligheid en AVG zijn voor ons super belangrijk en dat is goed geregeld.

Harry Wessels – Peridos

Translate »

Wij gebruiken Cookies. Door de site te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

www.degunfactor.com is zo ingesteld dat u Cookies accepteert als u doorgaat met de website te gebruiken. of als u op 'Accepteren' klikt.

Sluiten