Skip to content

The Cold Calling Bible

Danièl Frances ken ik al een tijd en het doet me deugd dat ook hij een boek uitgegeven heeft. Zijn verhaal is een boek waard, Daniel is al jaren zelfbenoemd wereldkampioen ‘cold calling’. Als er iemand een boek over deze materie moet uitbrengen is hij het. Daniel leerde het vak in New York, waar hij wolkenkrabber in en wolkenkrabber uit liep op zoek naar een baan. Tegen wie het maar wil zei hij: ‘Hi! I want to sell for you’.  Zelfs in New York val je dan op en hij kreeg een baantje als cold caller. Opzegtermijn een dag, 100 procent commissie, eigen koffie meebrengen, maar toch. Het was de basis voor veel ervaring, kennis en kunde.

Tegen nu.nl zei hij eergisteren dat bedrijven cold calling niet moeten uitbesteden. Een mening waarmee hij direct weinig vrienden overhoudt in de wereld van de contactcenters,
maar waarmee hij tenminste stelling durft te nemen. Ik heb zijn boek inmiddels besteld (Daniel, waarom kan dat maar op drie sites? Distributie!!) en zal tzt een recensie op deze site en op managementboek.nl plaatsen. Ik ben heel benieuwd!

Back To Top
Translate »