Skip to content
Consultants

Sluit je aan!

Sales & CRM Consultants
… met digitale talenten en een track record in marketing en sales …
Met een wereldwijde groei van 20% per jaar is de markt van het automatiseren van marketing en sales hard op weg de grootste softwaremarkt wereldwijd te worden. (Bron: https://www.gartner.com/newsroom/id/3871105 )

Wij vinden dat niet verrassend. Slechts een klein, hoewel groeiend deel van de bedrijven geeft aan tevreden te zijn met hoe modern marketing, sales & service werkt. Systemen zijn niet goed geconfigureerd of de data zijn vervuild, of de gebruikers kunnen of willen er om uiteenlopende redenen niet mee werken. In een poll op onze website gaf desgevraagd 80% van de bezoekers aan dat voor hun bedrijf geldt dat ‘de klanten die het hardste schreeuwen, de meeste aandacht krijgen’ en bovendien dat de aandacht voor new business, bij uitstek het onderwerp waar marketing en sales de meeste waarde toevoegen, veel te laag is.

Paradoxaal genoeg is er heel veel winst en groei te behalen in automatiseren van marketing en sales, veel meer dan in welk deel van de bedrijfsvoering dan ook. Wij schatten in dat investering in onze dienstverlening tot 25% Cost per Sale kan besparen voor onze klanten. Bedrijven die het nu goed voor elkaar hebben zijn de winnaars van morgen.

De Gunfactor is partner van het snelgroeiende, technologisch leidende ZOHO en houdt zich bezig met

  • Structureren van lead- en customer journeys
  • ZOHO CRM en andere ZOHO software: configuraties, integraties en trainingen
  • Onze eigen Apps: ‘MeetingRadar’, een online tool voor het managen vanbezoekrapporten en ‘Exact Online voor ZOHO CRM’ een tool voor het koppelen van Exact Online aan de apps van ZOHO.

We merken dat de markt voor onze dienstverlening meer ruimte biedt en willen daarom ons team van freelancers uitbreiden. Na een inwerkperiode, met als onderdeel een training van een week die leidt tot ZOHO CRM certificering, krijg je van ons opportunities en gaan we samen zorgen dat je de komende jaren druk bent en een bloeiende business opbouwt als Consultant. Daarnaast staan we voor persoonlijke ontwikkeling, niet als doel op zich maar om onze diensten voor onze klanten scherp en actueel te houden.

Wie ben jij?

  • Stevig track record op het gebied van marketing en of sales.
  • Digitale talenten. Het configureren van ZOHO Apps is Low Code en goed te leren. Tijdens de inwerkperiode leer je de software kennen, om de certificering te kunnen halen is in principe talent voldoende. Ben jij spreadsheetkoning, onderhoud je websites, ben jij de ‘GO-TO’ persoon geweest binnen het salesteam voor CRM, dan is dat voldoende basis. Specialist hoef je niet te zijn, je moet ze wel tot in detail kunnen aansturen. Bij twijfel, bel of mail.
  • Het allerbelangrijkste criterium is dat je een vertrouwde gesprekspartner voor commercieel management bent.

Wat bieden wij

Je sluit je aan bij ons als freelancer. We hebben een zeer concurrerend model met heldere afspraken
Je wordt ingewerkt en gecertificeerd als ZOHO CRM Consultant
Leads van nieuwe en bestaande klanten uit ons netwerk en dat van onze partners
Persoonlijke ontwikkeling en fun.

Reageren

Back To Top
Translate »