skip to Main Content

Sales & CRM Consultants

… met digitale talenten en een track record in marketing en sales …

Met een wereldwijde groei van 20% per jaar is de markt van het automatiseren van marketing en sales hard op weg de grootste softwaremarkt wereldwijd te worden. (Bron: https://www.gartner.com/newsroom/id/3871105).

Wij vinden dat niet verrassend. Slechts een klein, hoewel groeiend deel van de bedrijven geeft aan tevreden te zijn met de manier waarop ze CRM inzetten. Het systeem is niet goed geconfigureerd of de data zijn vervuild, of de gebruikers kunnen of willen er om uiteenlopende redenen niet mee werken. In een poll op onze website gaf desgevraagd 80% van de bezoekers aan dat voor hun bedrijf geldt dat ‘de klanten die het hardste schreeuwen, de meeste aandacht krijgen’ en bovendien dat de aandacht voor new business, bij uitstek het onderwerp waar Sales het meeste waarde toevoegt, veel te laag is.

Paradoxaal genoeg is er heel veel winst en groei te behalen in automatiseren van marketing en sales, veel meer dan in welk deel van de bedrijfsvoering dan ook. Bedrijven die dat nu goed voor elkaar hebben zijn de winnaars van morgen.

De Gunfactor is partner van het snelgroeiende, technologisch leidende ZOHO en houdt zich bezig met

  • Structureren van lead- en customer journeys
  • ZOHO CRM en andere ZOHO software: configuraties, integraties en trainingen
  • Onze eigen App: de MeetingRadar, een online tool voor het managen van bezoekrapporten

We merken dat de markt voor onze dienstverlening meer ruimte biedt en willen daarom ons team van freelancers uitbreiden. Na een inwerkperiode, met als onderdeel een training van een week die leidt tot ZOHO CRM certificering, krijg je van ons opportunities en gaan we samen zorgen dat je de komende jaren druk bent en een bloeiende business opbouwt als Consultant. Daarnaast staan we voor persoonlijke ontwikkeling, niet als doel op zich maar om onze diensten voor onze klanten scherp en actueel te houden.

Wie ben jij?

  • Stevig track record op het gebied van marketing en of sales.
  • Digitale talenten. Het configureren van ZOHO Apps is Low Code en goed te leren. Tijdens de inwerkperiode leer je de software kennen, om de certificering te kunnen halen is in principe talent voldoende. Ben jij spreadsheetkoning, onderhoud je websites, ben jij de ‘GO-TO’ persoon geweest binnen het salesteam voor CRM, dan is dat voldoende basis. Specialist hoef je niet te zijn, je moet ze wel tot in detail kunnen aansturen. Bij twijfel, bel of mail.
  • Het allerbelangrijkste criterium is dat je een vertrouwde gesprekspartner voor commercieel management bent.

Wat bieden wij

  • Je sluit je aan bij ons als freelancer. We hebben een zeer concurrerend model met heldere afspraken
  • Je wordt ingewerkt en gecertificeerd als ZOHO CRM Consultant
  • Leads van nieuwe en bestaande klanten uit ons netwerk en dat van onze partners
  • Persoonlijke ontwikkeling en fun

Interesse? – reageer snel.

Translate »