Skip to content

De ene schrijver helpt de andere

Helaas bevinden Remco Claassen en ik ons beiden niet tussen de zes genomineerden voor managementboek van het jaar. Jammer, gemiste kans, maar niet getreurd. De recensies van ‘verhoog je gunfactor’ zijn allen positief, de pers pikt het op en zelfs de uitgever is tevreden over de verkoopaantallen. De eerste druk is op en ik sta al 80 dagen in de top 50 van managementboek.nl. Goed genoeg voor mij.

Gisteren vroeg een klant me of je met alleen een boek je gunfactor al kunt verhogen. Mijn antwoord was ja. Ik moet wel, anders kunnen ze die hele tweede druk direct tweedehands op bol.com aanbieden. En er zijn ook andere manieren. Een workshop met daaraan voorafgaand een verhaal van mij bijvoorbeeld. Vandaag bij Wijzonol, een oude bekende en wellicht volgende week in uw bedrijf. 
Kun je de kunst van het verhalen vertellen leren uit een boek? Ook weer ja. Ik las ‘Verbaal Meesterschap’ inmiddels voor de tweede keer en ik hou me al een paar presentaties aan de stijl van Remco Claassen. De resultaten zijn top! Ik heb mijn abbonnement op prezi.com een stevige statusdowngrade gegeven, powerpoint is passé en ik reis met een paar glimmende viltstiften het land door. Allemaal dankzij Remco. Hij en ik hebben geen prijzen nodig. 
Back To Top
Translate »