Skip to content

De formule voor gunfactor is ontdekt.

Hehe, eindelijk, hadden ze daar nou niet veel eerder mee kunnen komen?

De formule voor het berekenen van je gunfactor is ontdekt door wetenschappers en met deze formule kun je voorspellen hoe succesvol een sollicitant gaat zijn, wat de resultaten van je business gaan worden en of je nieuwste product gaat aanslaan. En er is nog meer goed nieuws, de formule is supersimpel te onthouden:

G = R / B

Waarbij G staat voor Gunfactor, R voor resultaat en B voor belofte. Als je precies dat waarmaakt wat je belooft is je gunfactor 1. Doe je meer dan je belooft stijg je boven de 1, doe je minder dan zak je erdoorheen. easypeasy toch?

Uiteraard hebben wij direct een advies voor mensen die het belang van deze ontdekking inzien en er ‘iets’ mee willen. Ons advies: we hoeven niet harder te gaan werken, we kunnen ook wat minder beloven. En zoals zo vaak met adviezen, makkelijker gezegd dan gedaan. Want minder beloven is moeilijk, onze klanten zouden wel eens kunnen denken dat we er niet voor ze zijn, of dat we lui zijn, of nog erger, dat we ze niet echt graag willen helpen. Dus blijven we maar Ja zeggen en zitten we aan het einde van de week met veel beloftes en een lage gunfactor. Dat moet anders vinden wij en nu met deze schokkende ontdekking kan dat ook anders.

We organiseren 12 juli, 10.00 uur CET een webinar ‘contactstrategie’ waarin we ingaan op het onderwerp ‘minder beloven’ – oftewel, hoe bepaal wie ik ga bellen, terugbellen, mailen of bij wie ik op bezoek ga. Tip van de sluier: het is niet zo dat de klant die het hardst roept de meeste aandacht krijgt. Het wordt een lesje ‘krenten en de pap’, nuttig voor iedereen die waardevoller wil werken. Reserveer nu je plek.

Back To Top
Translate »