Skip to content

De Gunfactor on Tour: Donderdag 27-10 bij BNR

Donderdag 27 oktober was ik te gast bij Frits Huffnagel en Ben van de Burg in het programma ‘zaken doen met …’ op BNR Nieuwsradio, vanuit Ermelo. Ik ken Ermelo van de racefiets, het is een mooi dorp en in de zaal ‘De Heerlickheid’ ging het allemaal gebeuren. Ben had me vooraf al getwittert dat hij het boek niet had gelezen en ook het exemplaar van Frits Huffnagel zag er niet heel beduimeld uit.
Onbeduimeld zeg maar, al zal dat woord in Wordfeud afgekeurd worden.

De vragen waren niet minder kritisch, met name toen Ben beweerde dat een bedrijf als Google geen gunfactor nodig heeft omdat Google superieure producten heeft. Die jongen kan meer dan schaatsen, dat blijkt wel en ook Huffnagel was scherp en overigens buitengewoon vriendelijk en inderdaad een hoge gunfactor. Een aangenaam gesprek met Van der Most, die de koning is van de one-liners, vet multimiljonair (‘ik heuj geen bank nodig, wel zo makkelijk’) en hij heeft bovendien een heel aardig boek geschreven. Net als mevrouw Van der Most naast me luisterde ik met bewondering en plezier.

Maar kritisch waren ze, Ben en Frits. Volgens mijn moeder, die ik uiteraard als eerste belde na de uitzending, heb ik me kranig geweerd, maar oordeel zelf als je wilt. En laat een reactie achter, altijd leuk!


Back To Top
Translate »