Skip to content

De Gunfactor on Tour – januari en februari op Nijenrode

Klik op afbeelding voor de gehele pdf

Nijenrode University, volgens kenners de enige, echte Business Universiteit van Nederland, organiseert vanaf januari een ‘Executive Program Sales Management’. Wie nog bewijs nodig had dat sales een vak is waar je je in kunt bekwamen is nu voorgoed overtuigd. Een initiatief waar ik met trots aan meewerk als gastdocent.

Een mooie rijtje hoogleraren en docenten van Nijenrode, waaronder Prof. Dr. John Koster en Prof. Dr. Henry Robben en enkele gastdocenten uit het bedrijfsleven, waaronder Commercieel Directeur van het jaar Judith Schoenmakers van Randstad, Henri Groeneveld, vml directeur van ECI en van Gouden Gids en Rob Beset, vml. directeur van Batavus zetten er gezamenlijk hun schouders onder.

Ik ben er trots op dat ik als gastdocent ook aan dit initiatief mag meewerken en vind het terecht dat ook de SMA, de Sales Management Association, het steunt. Binnenkort meer informatie op de site van Nijenrode en uiteraard op deze site. Klik op de afbeelding om de gehele pdf van het programma te ontvangen.

Back To Top
Translate »