Skip to content

een dikke 8.

Geen kritischer publiek dan het het publiek van de SMA, de Sales Management Association. Sales mensen zijn zelf goed gebekt, worden doodgegooid met trainingen. weten als geen ander dat zakendoen een vorm van hogere psychologie voor gevorderden is dus een nieuwe boodschap daarover verzinnen en origineel verpakken is voor deze doelgroep geen sinecure.
Ik was dus een klein beetje gespannen voorafgaand aan het Sales Café van gisteravond, maar ben uiteindelijk beloond met een vette 8 als evaluatie. Dat is mooi, zeker gezien het een gemiddelde is en ik, in de gauwighied de formulieren doorbladerend voordat het bestuurslid ze in zijn tas stopte, een 1 ertussen had zien staan ‘omdat de stoelen zo hard zijn en de zaal te warm’.

Ik kom al jaren bij de SMA en had verwacht dat ik in een warm bad van bekende gezichten zou landen. Maar niets was minder waar. Natuurlijk, er waren een paar bekenden, maar de meeste gezichten waren nieuw. Allemaal nieuw bloed, de SMA groeit en bloeit en krijgt van mij ook een hele dikke 8.

Back To Top
Translate »