Skip to content

De eerste is voor Balkenende

Een leuk artikel op de site van Management Team vandaag. Titel: ‘Het geheim van de Gunfactor’. Mensen die ik spreek over ‘de gunfactor’ komen al snel met het idee dat je gunfactor een onbeïnvloedbare, genetisch bepaalde, geheime eigenschap is. De journaliste van MT is niet de enige, de uitgever heeft ooit als titel ‘Het geheim van de gunfactor’ voorgesteld. Die had het ook bijna gehaald, maar ik betoog dat je je gunfactor kunt verhogen. Hoe? Koop en lees het boek zou ik zeggen, want daar is een blogpost echt te klein voor.

Morgen op dit blog een verslag van de feestelijke uitreiking van het eerste exemplaar aan oud premier Balkenende tijdens het derde Piet Heyn gala van de SMA. Mijn schoenen zijn gepoetst, mijn haren gekamd, SS Rotterdam, here i come!

Back To Top
Translate »