Skip to content

G’day mate: De Gunfactor goes Ostreelja!

The National Library of Australia – Sydney

Goed nieuws voor iedereen die binnenkort naar Australië afreist. Want de vraag wat je allemaal mee moet nemen is opeens een stuk makkelijker te beantwoorden. De anti-krokodillenzalf en de Lonely Planet kunnen in de rugzak blijven, want het boek ‘Verhoog je Gunfactor’ hoeft niet mee.

Mogelijk verbaast dit advies u, want welke andere redenen zou je kunnen hebben om naar Australië te gaan dan nieuwe zakelijke ideeën opdoen? En welk boek leent zich beter voor een lange vlucht dan dit inspirerende werk, met interviews met Mark Rutte, Frits Goldschemding, Marlies Dekkers e.v.a.? En is het niet hoogst opmerkelijk dat een schrijver adviseert om juist zijn boek niet mee te nemen?

De verklaring? Het is er al. In de National Library of Australia te Sydney, gevestigd aan de Macquirie Street (dat ligt tussen de Botanische tuinen en het Parlement) kunt u hem lenen. Wees er snel bij, want in al hun voorzichtigheid (ook in Australië is het blijkbaar crisis) hebben de inkopers van deze instelling slechts een exemplaar in hun collectie opgenomen.

Met dank aan Claudio Lasschuijt van mydutchlink.com voor zijn goede speurneus.

Back To Top
Translate »