Skip to content

Gunfactor is een spirituele waarde

Vorige week overhandigde ik zijn exemplaar van ‘Verhoog je Gunfactor’ aan Henk Keilman, ondernemer, investeerder en nummer 192 van de Quote lijst. ‘Gunfactor draait om dienstbaarheid en dat is de essentie van succesvol ondernemerschap. Dienstbaarheid is een spirituele waarde’. In een gesprek over de oneindigheid van het heelal, Karma en het inzicht dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ een universele waarde is vertelt Keilman openhartig over zijn persoonlijke levens- en zakenfilosofie.

‘Dat betekent niet dat je al je geld hoeft weg te geven aan het leger des Heils. Dat vragen ze mij ook wel eens en nee, dat ga ik niet doen. Met een gezond egoïsme is niks mis, maar je moet de grens kennen.’ En ook ‘Er is maar één succesfactor en dat is dat je tevreden klanten hebt’.

Een mooie gedachte voor kerst. Heeft u al een kerstcadautje voor uw relaties in gedachten? Verhoog je Gunfactor is voor € 22,50 incl. E-book te koop bij alle betere boekhandels en op Internet. Of klik hier voor een origineel gesigneerd exemplaar. Ja, ik verdien er een beetje aan, maar met een gezond egoïsme is niks mis.

Fijne feestdagen!

Back To Top
Translate »