Skip to content

De test die je hier kunt doen meet of jij snapt hoe de omstandigheden waardoor mensen zaken met je willen doen beïnvloedt kunnen worden en wel zo dat het oplevert wat jij wilt dat het oplevert.

Ervaren sales mensen, salestrainers en leidinggevenden in een salesrol halen de meeste punten, zo leert de ervaring tot heden. Daarna komen de wat minder ervaren salesprofessionals en daarna mensen die niet in een commerciële job werken of mensen die dat wel doen, maar vanwege gebrek aan succes iets anders overwegen.

De resultaten worden regelmatig vraag voor vraag me enkele professionals geëvalueerd en worden strikt vertrouwelijk verwerkt.

De test is geheel gratis voor volgers van onze website. Om volger te worden vul je hieronder je e-mail adres in, daarop volgt een bevestiging en de test start automatisch.

Voornaam
Achternaam*
E-mail

var mndFileds=new Array(‘Last Name’);var fldLangVal=new Array(‘Achternaam’);function reloadImg(){document.getElementById(‘imgid’).src = document.getElementById(‘imgid’).src;} function checkMandatery(){for(i=0;i

Back To Top
Translate »