Skip to content

Dit plaatje kwam ik tegen toen ik aan het surfen was voor een mooi kerstcadeau voor de klanten van De Gunfactor. Trump als de Buddha, de Buddha als Trump. Het viel me meteen op en ik heb er een besteld. In China, dus kan even duren, maar tegen de lente, dan heb ik hem. En ik stuur hem als e-kaart aan iedereen met wie ik ooit contact heb gehad, want ik ben niet alleen klanten dankbaar voor het afgelopen jaar, maar iedereen met wie ik in contact was.

Want van ieder mens kun je leren, ieder mens heeft in mijn levensvisie alle eigenschappen van alle andere mensen in zich. We zijn allemaal de Hup Hup Hup die ik herken in Trump, we zijn allemaal de Ho. Ho. Ho die ik herken in de Buddha en dat vertelt dit plaatje. En het geld ook voor mij en de samenwerking met anderen dit jaar.

– Ik was geïnspireerd en uitgedaagd door met Bas, Martin, Susan, Willard en Arno samen te werken.

– Ik was een beetje gefrustreerd als mensen niet deden wat ik verwachtte..

– Ik kreeg energie van uitdagende projecten die het verschil maakten in de marketing en sales voor klanten.

– Ik was moe als het eens tegenzat of als een plan niet uitpakte zoals ik hoopte.

– Ik was vooral dankbaar dat al die emoties, zowel de Trump emoties als de Buddha emoties, me wat hebben geleerd. Ik ben er weer een betere consultant en een beter mens van geworden.

Het was ook privé een spannend jaar, ik ben verhuisd, heb als vader weer veel mee mogen maken, heb lol gemaakt, af en toe een traantje gelaten, als vrijwilliger in Lesbos gewerkt, gesport, geluierd, te veel om alles hier te herhalen. Voor de rol die jij in mijn ontwikkeling hebt gespeeld, of je nu de Trump of de Buddha in mij hebt getriggerd ben ik je dankbaar.

Oh, vind je het ook een mooi plaatje? Ik heb er gelijk zes besteld en hou er eentje zelf. Laat met de knop hieronder weten of je er ook een wil (kan dus even duren), dan reserveer ik er een. Bij meer dan vijf belangstellenden gaan we loten.

Back To Top
Translate »