Skip to content

Hoe goed moet mijn sales eigenlijk zijn?

Simpel, beter dan die van je concurrent.

De vraag komt bij elke Sales Manager op, hoe goed moet mijn sales zijn? Of hij zou op zijn minst op moeten komen. Welke hit-ratio accepteer ik? Hoe waardevol moet een kans zijn voordat ik er een bezoekje aan waag? Hoeveel verkoopkosten mag ik maken? Hire of fire?

Het mooie van de vrije markteconomie is dat niet de Sales Manager het antwoord kan geven maar de markt. Die bepaalt wat er betaald wordt en als jij beter en goedkoper bent, dan win je business en anders verlies je. Dus heb jij een minder efficient, slechter georganiseerd en ouderwets salesteam? Dan merk je uiteindelijk vanzelf dat je had moeten investeren 😉

Maar er is een makkelijkere manier. Vul deze enquete in en ontdek hoe je ervoor staat. Minder dan 85% score? Wacht dan niet te lang en neem contact op.

Back To Top
Translate »