Skip to content

De GUNfactor methode

Overweeg je om met ons samen te werken? Dit kan je verwachten:

  • We beginnen met een duidelijke doelomschrijving van de samenwerking en leggen die, samen met de afspraken, vast. Niet wat wij gaan doen is relevant, maar wat jullie willen bereiken.
  • Wij doen ons uiterste best om je doelen zo goed mogelijk te bereiken en blijven voortdurend in overleg over keuzes die we maken. 
  • Ben je tevreden, vertel het anderen, ben je ontevreden, zeg het ons.

We streven naar een integrale aanpak. Van mensen naar visie, van visie naar IT, van IT naar mensen

Of het nu gaat om het splitsen van je nieuwsbriefbestand in een lijst met prospects en een lijst met bestaande klanten, of om een project waarbij we uitgedaagd worden om je Cost per Sale met 25% te verlagen, we werken altijd in vier, elkaar opvolgende, stappen:

1 – Inspireren

Wat gaan we bereiken? Wat betekent dat voor je onderneming?

2 – Structureren

We werken voor projecten met enige omvang met ZOHO Sprints.  ‘Eat your own dogfood’. Of, ‘drink your own champaign’, dat is eigenlijk toepasselijker. Datamodellen, procesbeschrijvingen, als het even kan vallen we je er niet meer mee lastig dan strikt noodzakelijk. 

Je krijgt je eigen dashboard in ZOHO Sprints en daar zie je wat er nog gedaan moet worden, wat er af is, wat de planning is en wat je zelf moet aanleveren zodat wij de afgesproken KPI’s halen.

ZOHO Sprints : zo ziet je dashboard eruit

3 – Ervaren

Geen betere methode om een verandering te laten landen dan ervaren wat het is. Even een bergje over om daarna nieuwe uitzichten te bewonderen.

4 – Monitoren

Rust Roest. Zorg ervoor dat je bij blijft, dat doen wij en onze partner ZOHO ook. Markten veranderen, techniek verandert, wet- en regelgeving, geen systeem is daarom ooit echt helemaal af, dus zorg dat je ook na oplevering van ons werk voorop blijft lopen.

ZOHO Sprints : De Gunfactor methode

de Gunfactor methode in Quotes van interviews uit 'Verhoog je Gunfactor'

Elke verbetering in een salesaanpak begint met Inspiratie. Die komt van binnenuit, vanuit je Hart. Salesmensen weten heel goed wat klanten willen en wat de USP’s van hun eigen propositie zijn, de sleutel tot inspiratie is een propositie ontwikkelen die van hart tot hart gaat.

Elke verbetering die in een salesteam moet landen zal gedragen moeten worden door het team zelf. Niet opgelegd door management, maar voortkomend uit vaardigheden en vertrouwen en gebaseerd op een droom. Hoe opgelegd een structuur ook is, als hij niet gedragen wordt door een droom gaat het mis.

Uiteindelijk zijn en blijven we gewoontedieren. De gebaande paden in onze comfortzone zijn vertrouwd. Maar om je grenzen te verleggen zul je ze toch eerst op moeten zoeken. Maar vergeet jezelf niet, ervaren moet wel belood worden.

Een verbetering is geen doel op zich. Onze relaties schakelen ons in vanwege

  • omzetgroei
  • lagere cost per sale
  • betrouwbaardere forecast
  • geinspireerder salesteam

en daar mag u ons op afrekenen. Hou uw resultaten bij en blijf vooruit kijken. Dat doen wij ook in de relatie met u.

Back To Top
Translate »