Skip to content

Je word er verlegen van…

Lang geleden was ik in het Epcot Centre in Florida, USA en daar kon je jezelf op de cover van een blad laten zetten. Zogenaamd dan he. Ik koos ervoor om mezelf op de cover van ‘Golf News USA’ te zetten, met de tekst, ‘How i won the US Open, Michiel Cobben explains’ en ik kreeg een mooi foto’tje mee. Allang kwijt natuurlijk, maar het was leuk.

Deze week viel de Sales Exeprt op de mat en verhip, daar stond ik op de cover. Veel te veel eer voor een schrijver van een boek over verkoop, maar eerlijk is eerlijk, het ziet er leuk uit. Ik ga Thijs Verhees vragen om een paar extra exemplaren voor op de koffietafel, voor als de buren op bezoek komen. Klik hier voor het hele interview, ik las het na en het is een prima verhaal. Al zeg ik het zelf.

Back To Top
Translate »