Skip to content

Laat dat laaghangende fruit niet hangen en organiseer een salesboost in uw bedrijf.

Het grote fruitplukken is begonnen.

Weet u in welke maand de appels van de boom vallen en in welke maand de druiven beginnen de gisten terwijl ze nog aan de stok hangen? De herfst, elk moment dus. Dat betekent dat de boeren nu aan het plukken zijn, want overrijp fruit, daar zitten ze niet op te wachten. Vanuit diverse landstreken worden ze geholpen, alle hens aan dek.

Laat u wel eens verkoopkansen liggen omdat uw salesteam – als echte farmers – wel mest en water aan de fruitbomen geeft, maar te weinig plukt? Heeft u wel eens last van fruit dat overrijp raakte, terwijl u eigenlijk van plan was het met ladingen tegelijk naar de veiling te rijden? Denk er dan eens aan om een plukactie te organiseren. Hoe werkt het?
– We komen bij u langs en nemen een kijkje in de boomgaard. Welke fruit hangt het laagst? Welk fruit levert het meeste op? Welk fruit liet u andere jaren hangen?
– We leren uw plukkers de modernste fijne kneepjes van het plukvak.
– We geven een onderhoudsbeurt aan de knipscharen, de opvangmandjes en de liedjes die tijdens het plukken gezongen worden.
– We plukken zelf mee en letten een beetje op dat iedereen lekker doorplukt.
– We rekenen met u af nadat er geveild is.
Zit u niet in het fruit, maar in de (financiële) dienstverlening, industrie, food, non food, handel of heeft u om wat voor reden dan ook te maken met onbenutte verkoopkansen, bel of mail ons dan en dan verzinnen we een list om nog dit jaar extra te oogsten. 035-7727371. info@degunfactor.com

Back To Top
Translate »