Skip to content

Leer verkopen zoals Frits Goldschmeding

Je wordt niet zomaar miljardair. Als je de jackpot in de staatsloterij wint (deze maand niet gevallen) en vervolgens het hele bedrag op nul zet bij Holland Casino’s en het balletje rolt inderdaad op de nul, dan zit je ongeveer op een kwart miljard.

Frits Goldschmeding bezit volgens de Quote 3,2 miljard en is begonnen met verkopen nadat hij een uitreksel van zijn afstudeerscriptie stencilde in de Universiteitsbieb en deze in de bus deed bij lokale ondernemers in Amstelveen.
‘Kopieren was duur en op de Universiteit mocht het gratis’ legde hij me uit toen ik hem interviewde voor mijn boek ‘Verhoog je Gunfactor’.

Hij vertelde me over zijn verkoopstijl en verzekerde me dat verkoop de dragende kracht was achter de groei van de onderneming, zeker in het begin. Het blijft een spannend verhaal.

Naast de ‘Cold Calling Holiday’ is sinds vandaag de ‘leer verkopen als Frits Goldschmeding’ een nieuwe dienst van De Gunfactor. Veel salesprogramma’s schermen met gegarandeerde rendementen of met aantoonbare resultaten. Vanuit de Gunfactor beloven we dat deze verkoopstijl goed was voor Frits Goldschmeding en Randstad, niet de minsten, en dat wij bovendien voorstander zijn van variabele beloning.

Meer weten wat ‘leer verkopen als Frits Goldschmeding’ inhoudt en of het iets voor uw bedrijf kan zijn? Laat hier informatie achter of mail naar michielcobben@degunfactor.com.

Back To Top
Translate »