Skip to content

Moet de naam van De Gunfactor veranderd worden?

Hulp gevraagd. Wij doen in GUNfactor. Een allround methode om je bedrijf van voor (juiste propositie) tot achter (doen wat je belooft) te verbeteren. Geautomatiseerd in ZOHO. Maar daar gaat deze hulpvraag niet over.

Wij zijn niet een GUNfactory. Sterker, ikzelf vind dat GUNfactories aan veel zwaardere regels moeten voldoen dan nu, zeker in de USA. Een GUNbewijs zou nog strenger moeten zijn dan een Boeing 747 vliegbewijs. Maar daar gaat deze hulpvraag ook niet over.

Eens per jaar wordt ons bescheiden Google budget gecancelled, omdat ik ‘mature content’ (lees, GUN’s) aan zou bieden. Moet ik dan weer herstellen, kost tijd. Elke dag krijg ik SPAM van Gunners die zaken met me willen doen, zie beneden. Erg lastig. Vraag: moeten we onze bedrijfsnaam veranderen?

We doen nu al zo’n jaar of zes zaken onder deze naam. Denk jij ook dat ik een loods heb waar we lopen draaien, handvaten frezen, kogels met kruit vullen en demo’s aan cowboys geven op zandzakken? Met de afbeeldingen van hertjes? Kruitdampen en bier?

Waar denk jij aan bij ‘De Gunfactor’ ?

Back To Top
Translate »