Skip to content

Met een TAAS scoor je lager

 

Gouden regel van elke copywriter is om je nooit negatief te laten inspireren. Ergernissen los je in jezelf op. Ga mediteren, of stap er gewoon overheen en als je een onderwerp zoekt om over te schrijven, neem dan iets positiefs, iets fijns. Zeker als je je lezer wilt motiveren iets te beginnen of iets te stoppen dan werkt negativiteit niet. Kerst, je ondeugende kat, lekker gegeten, van die dingen, die doen het goed. Negatieve inspiratie doen ze maar bij de Volkskrant. Oeps, dat was er eentje, sorry.

Toch betrapte schrijver dezes zich op een nega-inspi-momentje toen een zakenrelatie meldde dat hij zin had in de kerstvakantie vanwege de ‘quality-time’ met zijn gezin. Uiteraard van harte gegund en gefeliciteerd, maar wat zegt het over alle andere tijd? Natuurlijk valt filerijderij, afdingen op iets wat eigenlijk al goedkoop is, je scrumbord bijhouden, je mailboxen opschonen en een plek vinden voor de mappen van de laatste training allemaal niet onder quality time. Maar je doet al die dingen toch met een reden? je staat in de file omdat je op weg bent naar de meest interessante deal van je leven. Of naar iemand die jou kan helpen die deal te vinden. Of naar iemand die jou kan helpen dit allemaal georganiseerd te houden. Alle tijd staat in dienst van het grotere, het mooie, in dienst van quality time. Tijd voor een nieuwe hype: TAAS: quality Time As A Service.  Bedrijven met een goede TAAS scoren lager in afval, verloren tijd, gemiste kansen en ontevreden klanten. Aantoonbaar!

Sommige mensen woekeren met hun tijd, vooral jongeren. Ben je eenmaal een beschermeling van John de Wolf en begint je pensioen binnen 20 jaar vanaf nu, dan weet je dat elk moment telt. En uiteraard is er een App voor TAAS, de MeetingRadar een handige en efficiënte – want gratis – tool.

Hoe werkt het? Via onze site vul je in bij wie je op bezoek bent geweest. Je beantwoordt een paar eenvoudige vragen over degene met wie je hebt gesproken en drukt op ‘versturen’. Je klant krijgt een verzoek tot feedback over jouw performance tijdens de afspraak en de twee resultaten worden met elkaar vergeleken. Zo krijg je een handig dashboard waarin je alle tijd die je over een bepaalde periode hebt besteedt bijhoudt en rubriceert. dit gaat jou en je team Quality Time opleveren. Als dat geen TAAS is?

Gebruik de App, besteedt je tijd aan relevante contacten waar jullie je wederzijds goed bij voelen, dan wordt 2018 jouw jaar met alleen maar quality time. We gunnen het je.

 

 

Back To Top
Translate »