Skip to content
Salesforce 2 ZOHO

Switch van SalesForce naar ZOHO

Veel bedrijven hebben in de afgelopen jaren geïnvesteerd in een CRM systeem van SalesForce en vaak is dat de beste keuze voor ze. Maar een aantal bedrijven stapt over, niet zelden omdat ze de Pepsi test doen en merken dat ze voor een lagere investering (tot wel 70% besparing, zie hieronder) minimaal hetzelfde terugkrijgen. Of omdat ze hun marketing en sales willen moderniseren en ze vinden dat dat met ZOHO sneller en beter te realiseren is. Of om andere goede redenen, zoals de gebruiksvriendelijke User Interface van ZOHO, de andere softwareproducten van ZOHO naast CRM die gemakkelijk te integreren zijn, of gewoon omdat ze zich bij het bedrijf ZOHO of de partner van ZOHO goed thuisvoelen.

YouTube video

Overstappen en verbeteren van je CRM is een proces dat geruisloos dient te verlopen. Mocht je in de toekomst besluiten om de Zwitch van SalesForce naar ZOHO te maken, realiseer je dan dat je bij het team van De Gunfactor aan het goede adres bent. We hebben al meer dan 350 ZOHO CRM configuraties verzorgd, zijn ZOHO Creator certified en Advanced Partner. Bas de Beer is bovendien SalesForce certified Platform App Builder en heeft tientallen datamigraties uitgevoerd.

Ben je SalesForce gebruiker en wil je weten of het voor jullie zinvol is om over te stappen? Bel ons op op 085-0600777 of vul hier je gegevens in in en je ontvangt binnen een werkdag ons advies.

0 verschil
per gebruiker per jaar tussen ZOHO CRM Plus en SalesForce Enterprise
Enterprise Edition
  • Leads & Contacts
  • Funnel tracking and management
  • Marketing Campaigns
  • Website Integration
  • Unlimited Data storage
  • Automated workflows
  • Smartphone and tablet Mobile App

En hoe reageert SalesForce op dit verhaal?

SalesForce is niet heel erg gewend om zichzelf te vergelijken met andere softwarebedrijven. Mogelijk door het verlies van klanten aan ZOHO is er op de website van SalesForce een artikel verschenen over ZOHO waarin een kwalitatief vergelijk wordt gemaakt en een mening wordt gegeven. Een feitelijk vergelijk ontbreekt.

We hebben het voor je gelezen en samengevat komt het er op neer dat de mening van SF is dat het gebruik van de gratis versie van ZOHO CRM niet past bij ambitieuze start-ups. Daar zijn we het mee eens.

Maar aan onze conclusie wordt niets afgedaan, ZOHO CRM biedt meer voor minder en daarom groet het zo hard. Hoe duidelijk kunnen we zijn?

Back To Top
Translate »