Skip to content

Saskia en ik…

Saskia Postma schreef een blog over mijn boek en ik blog over haar blog over mijn boek.

Bloggen is een vak apart en draagt bij aan je Personal Brand, volgens Saskia, en ik geloof haar. Wie niets onderscheidend weet te schrijven over wat hij kan, levert of voorstelt, die heeft anno 2013 een issue. Dat is wel een hele veilige opmerking en volgens Saskia’s website moet ik gedurfdere uitspraken doen. Ok dan, daar komtie: ‘Blog or Be Gone’. Zo, dat komt aan he?

Je moet anno 2013 ook in staat zijn om je personal brand in klinkende munt om te zetten, kapitaliseren heet dat. Kan je allebei, dan ben je het succesnummer van de toekomst. Branding en Sales dus, die combi. Ik ga Saskia eens bellen, kijken of we samen op kunnen lopen. Ik ruik kansen. Is dat bloggen toch ergens goed voor.

Back To Top
Translate »