Skip to content

Schaamteloos netwerken

De rondrit lang business clubs, jubliea, klantendagen en congressen levert mij veel moois op. Ontmoetingen, bijzondere gebeurtenissen en spannende leermomenten. Gisteravond presenteerde ik met Vivian Boelen een topavond voor Upper Deck, een businessclub uit Naarden. Ter plekke verzond ik een nieuw product: de workshop ‘de gunfactor en schaamteloos netwerken’.
Mij valt op dat pas na mijn verhaal over de gunfactor de luisterende zakenmensen zich realiseren dat ze er echt toe doen in de wereld. Sterker, hun maatschappelijke relevantie is de enige reden waarom hun klanten zaken met ze doen. En ze realiseren zich dat het dus helemaal ok is om van de daken te schreeuwen wat jij denkt bij te dragen aan het welzijn van anderen. Maar soms schamen ze zich, onterecht, omdat het lijkt dat ze op eigengewin uit zijn.

‘Haal die handrem eraf en ga maar schaamteloos netwerken’  besloot ik gisteravond en ik gaf zelf het goede voorbeeld door mijn boek te verkopen. En waarom niet, beter verkopen en lezen over de gunfactor is nuttig en houdt iedereen scherp, dus ik schaam me er niet voor het onder de aandacht te brengen (€ 22,50 plus verzendkosten, klik hier).

De visitekaartjes vlogen na afloop de ruimte door en er werd volop zaken gedaan. Mooi, de organisatoren waren tevreden, want daar kwamen de leden ook voor. En dus reden Vivian en ik vrolijk naar huis.

Ben je lid van een netwerkclub en wil je er meer uithalen? BOEK MIJN WORKSHOP SCHAAMTELOOS NETWERKEN! In hoofdletters, jawel, allemaal voor het goede doel.

Back To Top
Translate »