Skip to content

Schakel ons in en misluk snel

Wij van De Gunfactor zijn Sales & CRM Consultants en we hebben sinds onze vorige nieuwsbrief – die ene over de AVGeeuw en dat u kunt uitschrijven enzo – niet stilgezeten. We hebben een uitgebreid pakket aan diensten en dashboards ontwikkeld (zie voorbeeld hieronder) waarmee u snel kunt mislukken.

Voor wie zijn deze diensten bedoeld:

– Voor ondernemers en general managers die verantwoordelijk zijn voor het budget dat opgaat aan prospects die uiteindelijk toch geen klant worden.

– Voor marketing- en salesprofessionals die behoefte hebben aan een dashboard met inzicht in alle openstaande verkoopkansen, inclusief bedragen, kans op mislukking, openstaande acties en forecast/actual verhoudingen.

– Voor financieel managers die inzicht willen hebben in mogelijkheden om met minder marketing- en saleskosten, meer te bereiken.

– Voor IT managers die verantwoordelijk zijn voor het faciliteren van de informatievoorziening van de drie bovenstaande groepen.

Voor wie zijn deze diensten niet bedoeld:

– Voor bedrijven die niet snel, maar liever langzaam of heel erg langzaam mislukken, achter kansloze leads willen aanhobbelen, geen inzicht willen krijgen in hun marketing en saleskosten, geld genoeg hebben en het graag opmaken zonder rendementsverwachting.

– Voor bedrijven bij wie nooit een verkoopkans mislukt, zij hebben ons niet nodig.

– Voor bedrijven die niet openstaan voor confronterende consultancy en bijvoorbeeld de titel en inleiding van deze nieuwsbrief niet bij hen vinden passen.

En wat zijn dat dan voor diensten?

– Vanuit een enkel scherm overzicht over de gehele journey van uw prospect of klant, van allereerste websitebezoek tot laatste telefoontje, inclusief pijplijn, salesforecast en volgende actie.

– ZOHO Software, een hypermoderne suite aan marketing en sales apps om uw commerciële bedrijfsvoering te automatiseren.

– MeetingRadar. Was het een koffietoerisme of koffieterrorisme gesprek? Ontdek het snel.

En zijn die diensten heel erg duur?

– Het investeren in een modern geautomatiseerde marketing en sales kan vaak tot tientallen procenten rendement opleveren. Neem contact op en we maken samen een berekening.

Back To Top
Translate »