Skip to content
Workshop

Segmentatie en Time Management

Een Customer Journey workshop is de ideale voorbereiding voor bedrijven die aan de (her)start staan van een lancering van hun commerciële strategie.

De workshop levert een gedetailleerde weergave van de reis die prospects en klanten door je bedrijf maken, alle gewenste touchpoints en vooral een goed plan om te starten met verdere structurering en automatisering.

Lees verder

Segmentatie

In een ideale wereld help je iedereen, altijd en zonder enige reserve. Want jouw diensten en producten, die gaan de aarde redden. Toch?

Herken je dit in jouw bedrijf?

  • je salesteam wil elke lead oppakken, hoe zwak of klein ook. Nee zeggen doet teveel pijn.
  • jullie weten wat het is om een kluit aarde aan een grassprietje omhoog te trekken en ook om een kruiwagen kikkers te vervoeren. Oftewel, lead nurturing, funnelmanagement, jullie weten hoe het moet. Maar doen het te weinig..
  • ondanks al het harde werken blijft groei en commerciële ontwikkeling achter bij jullie plannen

Time Management

Inhoud workshop time management

In plaats van inhoud hebben we het liever over wat het je opbrengt, zoals een dashboard met op de horizontale as de omzetpotentie van je klanten en op de verticale as het percentage dat je hebt bereikt. Zie het plaatje hier rechts.

En verder? Rust, regelmaat en voorspelbare groei. Over de inhoud alleen een kleine spoiler alert: Software kan Nee zeggen, mensen hebben daar meer moeite mee.

Er is een verband tussen time management, segmentatie en het inrichten van je marketing en salesjourney. Ben jij Ondernemer, Sales Manager of Marketeer en wil je dit onderwerp op de kaart zetten in jouw team, boek dan een workshop ‘segmentatie en time management’. Dat is de eerste stap die je zet naar ontwikkeling van de business.

Back To Top
Translate »