skip to Main Content

Segmentatie

In een ideale wereld help je iedereen, altijd en zonder enige reserve. Want jouw diensten en producten, die gaan de aarde redden, toch?

Herken je dit in jouw bedrijf?

  • je salesteam wil elke lead oppakken, hoe zwak of klein ook en het laten groeien.
  • jullie weten wat het is om een kluit aarde aan een grassprietje omhoog te trekken en ook om een kruiwagen kikkers te vervoeren. Oftewel, lead nurturing en funnelmanagement, het heeft allemaal geen geheimen voor jullie.
  • ondanks al het harde werken blijft groei en commerciële ontwikkeling achter bij jullie plannen

Time management

Er is een verband tussen time management, segmentatie en het inrichten van je marketing en salesjourney. Ben jij Ondernemer, Sales Manager of Marketeer en wil je dit onderwerp op de kaart zetten in jouw team, boek dan een workshop ‘segmentatie en time management’. Dat is de eerste stap die je zet naar ontwikkeling van de business.

Inhoud workshop time management

In plaats van inhoud hebben we het liever over wat het je opbrengt, zoals een dashboard met op de horizontale as de omzetpotentie van je klanten en op de verticale as het percentage dat je hebt bereikt. Zie het plaatje hier rechts.

En verder? Rust, regelmaat en voorspelbare groei. Over de inhoud alleen een kleine spoiler alert: Software kan Nee zeggen, mensen hebben daar meer moeite mee.

Translate »