Skip to content

U weet niet eens wat u wilt

Leonardo da Vinci – 1452 – 1519

Wake-up call voor iedereen die op het punt staat iets te kopen: U dacht natuurlijk altijd dat u wist wat u wilde, maar u heeft zich al die tijd vergist. U weet het namelijk helemaal niet, u heeft zelfs geen idee. Dat komt allemaal omdat u niet het bevattingsvermogen heeft om alles te begrijpen. De hele dag worden er u mogelijkheden voorgehouden. De een na de ander vraagt aan u of u zijn dienst, product of medewerking wilt hebben. Verwachten al die mensen dat u van al die mogelijkheden die zich aandienen de daadwerkelijke waarde begrijpt? Nee, natuurlijk niet, al heet u Leonardo da Vinci, dat is onmogelijk, dat kan geen mens.

Maar er is ook goed nieuws: u weet dan wel niet wat u wilt, u weet wel waar u heen wilt. En of al die geboden mogelijkheden u dichter bij uw uiteindelijke doel brengen, dat kunnen degenen die het u aanbieden u wel vertellen. Als ze tenminste hun eigen handelswaar snappen, goed begrepen hebben waar u heen wilt en het allerbelangrijkste: als ze het beste met u voorhebben.

Ga niet proberen te begrijpen wat ze allemaal doen of verkopen, doe gewoon zaken met degene die beweert u het verst richting uw doel te brengen en die u het meest vertrouwt. Degene met de hoogste gunfactor dus, daar moet u zijn. Alle succesvolle zakenmensen kopen zo in, tijd dat u het ook gaat doen.

Bent u werkzaam in sales en wilt u weten hoe u deze succesvolle strategie kunt toepassen om een nog succesvollere verkoper worden? Bestel dan nu ‘Verhoog je Gunfactor’. Bent u manager en wilt u weten hoe u een team van verkopers met hoge gunfactor om u heen verzamelt? Bel me dan op: 020-4420686. Vertel waar u heen wilt en  de rest gaat vanzelf.

Back To Top
Translate »