Skip to content

Vandaag mag u wat eerder naar huis

 

Al dat geploeter op die kantoren, je zou er droef van worden. Deadlines, Scrumsprints en Forecastreviews slurpen tijd. Wist u dat gemiddeld de helft van de overheadkosten van een commercieel bedrijf gespendeerd wordt aan prospects die nooit klant worden? U gaat pas echt ouderwetse marges draaien als iedereen vanaf het moment waarop ze voor het eerst met uw bedrijf in contact komt, op een beurs of een website of waar dan ook, een groen of rood naamkaartje zou krijgen. Groen voor hen die klant gaan worden en rood voor hen die uiteindelijk toch doorlopen.

U leest dit en denkt natuurlijk dat die kaartjes niet bestaan, maar u vergist zich. Als u alle mail, telefoontjes, bezoeken, offertes etc enz met externe relaties beheert en monitort vanuit een enkel systeem, dan kunt u alle activiteiten punten geven en daadwerkelijk kwalificeren. In punten of kleurtjes, wat u wil. Moest u de prospect opbellen, of belde hij zelf terug? Heeft hij de mail geopend? Erop geklikt? Kent u twee of drie personen bij dat bedrijf? Is de budgethouder al om? Hoeveel sterren feedback gaven ze na de laatste meeting?

Klinkt dit moeilijk en duur en uitsluitend voor grote bedrijven? Welnee, de nieuwe generatie marketing- en salessoftware maakt dit soort systemen ook prima haalbaar voor MKB. Neem gerust contact op voor een Demo, dan bespaart u een hoop tijd en bent u ook eens op tijd thuis.

Back To Top
Translate »