Skip to content

‘Verhoog je Gunfactor’ met stip binnen in de top 100

Wat is de overeenkomst tussen een consultant anno 2011 en een popster? Makkelijk, ze zijn beiden verslaafd aan hun lijst. Het humeur van de popster is afhankelijk van de Toppop lijst – of hoe dat tegenwoordig heet – en het humeur van de management consultant deint mee met de stand van zijn boek op de lijst der lijsten: de managementboek top 100.
Ik heb me zelfs uit zeer betrouwbare bron laten informeren dat er consultants zijn die de toch al kleine marge op hun boeken uitdunnen en managemementboek.nl als hun exclusieve verkoopkanaal inzetten. Slim, maar ja, sommige mensen zijn nou eenmaal beter in marketing dan in sales.

Mocht je nou toch al van plan zijn mijn boek te kopen en ook al besloten hebben niet voor het gesigneerde exemplaar op mijn site te gaan, mag ik je dan deze link aanbevelen? Dan word ik misschien wel de klapperrrrr van de week. Maar ondertussen ben ik al blij met #90.

Knappe jongen die mij vandaag boos krijgt!! En oh ja, er zijn nog kaarten voor de lezing van managementboek.nl op 10 november in Utrecht.

Back To Top
Translate »