Skip to content

‘Verhoog je gunfactor’ wordt gepresenteerd op 20 oktober aan boord van de SS Rotterdam

Op 20 oktober a.s., tijdens het galadiner ter ere van de uitreiking van de derde Piet Heyn award door Jan Peter Balkenende, zal ik het eerste exemplaar van ‘Verhoog je Gunfactor’ presenteren. Ik verheug me erop! Helaas is de uitreiking van de Piet Heyn award een bijeenkomst waar je voor uitgenodigd moet worden. Ik ga niet over het deurbeleid die avond – of eigenlijk moet ik schrijven het loopplankbeleid, want de uitreiking is aan boord van de SS Rotterdam – anders was jij ook zeker welkom geweest.

Voor openbare presentaties van het boek zijn er gelukking ook plenty mogelijkheden, onder andere begin november in een speciaal georganiseerd boekevent van Managementboek.nl. Hou deze site in de gaten en let op aankondigingen van ‘De Gunfactor on Tour’.

Back To Top
Translate »