Skip to content

nieuwe site www.degunfactor.com gelanceerd

Vanaf vandaag is de nieuwe site https://degunfactor.com/ gelanceerd. Gelanceerd klinkt erg dynamisch, de grootste verandering is dat er een blog bij is gekomen en dat het up to date houden makkelijker is geworden. Maar dat is de achterkant, het gaat om de voorkant.

Ik ben van mening dat in dit internettijdperk een onderneming zijn website is en andersom. Daarom geen  projectmanagers, designers of techneuten voor mij, ik ga alles zelf doen op deze site.

Het verhogen van de gunfactor van je klanten is een ambitieus doel. Ik ben van plan om alles uit de kast te halen om dat doel te bereiken. Ik zal mijn netwerk inzetten, mailen, bellen, praten en nog meer mailen en bellen.

Maar eerst de vormgeving van deze site af.

Back To Top
Translate »