Skip to content

Wat een mooi boek! (hoor je het ook eens van een ander)

Er is geen beter verkoopargument dan de referentie van een tevreden klant. Iemand die met hetzelfde probleem zat als waar jouw klant nu mee zit, maar die dankzij jouw interventie voor altijd met een tevreden glimlach door het leven gaat. ‘Sales Reference Utilisation’ noemen ze dat op de Harvard Business School. ‘Nou hoor je het ook eens van een ander’ zei mijn Oma vroeger.
Dus ben ik heel blij met de referenties die inmiddels zijn verschenen. Mijn uitgever houdt ze nauwkeurig bij en vandaag verscheen er een van Philine Spruijt op managementboek.nl. ‘Wat een mooi boek’ schrijft ze. ‘Dank Philine, je hebt smaak’, zeg ik op mijn beurt, met best wel een beetje trots.

‘Wat zou het fantastisch zijn als doorgewinterde ‘verkopers’ dit boek zouden lezen en de boodschap zouden gaan praktiseren.’ besluit Philine. Mag ik alle ‘doorgewinterde’ verkopers wijzen op de mogelijkheid van een boekpresentatie op kantoor? Niet duur, goedkoop zelfs en uitermate leerzaam. Hoort u het ook eens van mij.

Back To Top
Translate »