Skip to content

Wat hebben Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie in Nijmegen en Henri Robben, hoogleraar marketing aan Nyenrode gemeen?

.date-header {display:none;}

Het lijkt een wat aparte combinatie, maar let op: beiden gaan je vanaf 30 september – samen met Michiel Cobben van De Gunfactor en Esmee Ficheroux van Yacht – helpen in het ontwikkelen van je business in het nieuwste opleidingsprogramma van Euroforum: Business Development Manager.

Business Development begint met een goed plan, en wie anders dan Prof Robben kan je daarbij helpen. Robben is auteur van menige bestsellers op het gebied van B2B marketing en gasthoogleraar op diverse internationale Universiteiten. Maar met een goed plan alleen ben je er niet, de zaken worden gedaan in de boardroom van de klant, dus daar zul je moeten overtuigen. De belangrijkste tip die psychologe Roos Vonk hierover gaf in ‘Verhoog je Gunfactor’ was: ‘slijmen helpt’. Roos Vonk schreef onder andere Ego’s en andere ongemakken.

Euroforum Business Development – 30 september – 1, 7 en 28 oktober 2013
Bedrijf   :
Voornaam   :
Achternaam   :
Functie   :
Telefoon   :
Mobiel   :
Website   :
Opmerkingen:   :
   

var mndFileds=new Array(‘Company’,’Last Name’);var fldLangVal=new Array(‘Bedrijf’,’Achternaam’);function checkMandatery(){for(i=0;i

Back To Top
Translate »