Skip to content

30 maart 2022 – 10.00 uur – Webinar ‘Hoe verkloot je een deal?’

Het goed verkloten van een deal is niet eenvoudig. Hoeveel ervaring je ook hebt, welke trainingen je ook gevolgd hebt of hoe vaak je ook vanaf een yogamatje aan jezelf hebt gewerkt, het blijft een uitdagend leerproces.

Michiel Cobben is er een expert in. Al bijna 25 jaar is hij ondernemer en actief als sales en CRM consultant. Als iemand een deal kan verkloten is hij het wel. ‘De belangrijkste mensen gepasseerd, op een heel fout moment om de handtekening gevraagd, niet geluisterd naar de wens achter de vraag, ik heb het allemaal gedaan’ aldus Michiel. ‘Maar het meest eenvoudige om een deal te verkloten is gewoon niet terugbellen!’

Aha, daar hebben we de eerste tip al te pakken.

Wat kan ik verwachten als ik me inschrijf voor dit webinar?

  • Tijd is geld: hoe kan ik mijn deals sneller verkloten?
  • ‘Misschien’ bestaat niet, zorg dat je het definitief verkloot.
  • Hoe maak ik een dashboard met dieper inzicht in al mijn verklotingen?

Waarom zou ik me inschrijven voor dit webinar? Het lijkt wel een  grap.

Dat is het niet. In je werk, en dan vooral in marketing en sales, is een groot deel van je inspanning vergeefse moeite. Nieuwsbrieflezers die never nooit ergens op klikken, offertes die niet vallen, projecten waar nooit budget op komt, en nog veel erger. We zijn zomaar driekwart van onze tijd bezig met verklotingen. Dus waarom alleen beter worden in dingen die toch al lukken? Wie goed kan mislukken heeft de sleutel naar succes in handen.

Dus, zakdoekjes klaar leggen, we gaan eens diep in op alles wat mis kan gaan en we gaan er goed in worden. Welkom!

Back To Top
Translate »