Skip to content

Wederom grote chaos op het spoor dankzij de gunfactor.

Niet zo leuk nieuws voor degene die een belangrijke afspraak hadden gisteren en daar met met de trein naar toe reisden. Eigenlijk dus voor geen enkele treinreiziger, want zonder belangrijke afspraak stap je niet in de trein. Onbelangrijke afspraken doe je per telefoon of Skype en voor de lol zitten alleen tienertoerkids in de trein en die tref je niet op een maandag in februari. Of is tienertoer wel helemaal afgeschaft en zitten er dus alleen maar mensen met belangrijke afspraken in de trein? Ik dwaal af.
Wat was er aan de hand? De Spits. Gratis uitgedeeld op NS stations en waar normaal gesproken op maandag alleen de sportpagina gelezen wordt stond er gisteren een uitermate interessant en belangwekkend artikel in over De Gunfactor. Met, jawel, een interview met uw favoriete salesblogger. Moi dus.

En dat hebben ze geweten bij NS. Het begon al vroeg in de ochtend. Gemiste haltes, gestrande reizigers, verdwaald NS personeel, iedereen was zwaar van slag door dit artikel. Wonder boven wonder vielen er slechts enkele lichtgewonden na al het gevecht om de krant. Een bloedneus bij een student die de krant uit de handen van een zakenman jatte, dat was het meest ernstige. De immateriële schade als gevolg van alle vertragingen en gemiste afspraken wordt door experts geschat op tientallen miljoenen.
‘Dat maak ik straks ruim goed door mijn nieuwe inzicht in de gunfactor‘ beweerde een zakenman.
Dat sollicitatiegesprek dat ik vandaag mistte boeit me niet meer. Ik ga nu drie aanbiedingen tegelijk krijgen’ aldus een andere reiziger.

Volgens de NS lag laat in de avond het treinverkeer weer op schema, al was er – uiteraard – nergens meer een Spits te verkrijgen. Geen nood, u kunt het hier nalezen.

Back To Top
Translate »