Skip to content

Wie wil er met een kleine moeite mijn gunfactor verhogen?

Goed voorbeeld doet goed volgen: Google heeft ook definitief de gunfactor ontdekt. Ik geef lezingen, workshops en promoot mijn boek (klik hier! Euro 22,50 geen verzendkosten, incl. gratis e-book!) maar Google pakt het groter aan. Ze hebben de gunfactor geïntegreerd in hun zoekresultaten. Leden van Google (lees de hele wereldbevolking) kunnen aangeven dat ze zoekresultaten leuk vinden en ze aanbevelen. Zo is de gunfactor van een website te zien op google en dat heeft uiteraard een onschatbare waarde.

Als blogger over de gunfactor wil ik graag zelf ook een beetje gunfactor kunnen laten zien en ik hoop dat jij, als lezer van mijn website en misschien wel als supporter van mijn bedrijf, me wilt helpen. Dat kan snel en eenvoudig,

ga naar www.google.nl, log in op google als dat niet vanzelf gaat, zoek op ‘gunfactor’ of op ‘degunfactor’ en als het goed is zie je een paar resultaten van mijn blog verschijnen. Ernaast staat een tellertje met – nu nog – erin afgebeeld ‘+1’. Klik daarop en je hebt mijn gunfactor verhoogd. Hartelijk dank. En als je wilt dat ik jouw gunfactor verhoog, mail me dan je sitenaam: michielcobben at de gunfactor punt com. Beetje vreemde weergave van mijn mailadres, het is een relatief spamvrij adres en dat wil ik zo houden ;-).

Back To Top
Translate »