Skip to content
ZOHO voor Service

ZOHO desk

Het verhogen van je GUNfactor bereik je door te doen wat je zegt. Dat geldt voor mensen en zeker ook voor bedrijven. De reputatie van je bedrijf staat of valt ermee. De snelheid waarin je een ticket afhandelt is minimaal zo belangrijk als het waarmaken van de afgesproken snelheid. Managers met een hoge GUNfactor weten : Goede service kost geen geld, het levert geld op.

ZOHO Desk zelf proberen

ZOHO Desk – Aanpak en inrichting

Het organiseren van een Service Desk begint met het beantwoorden van enkele vragen. Hoe komen serviceverzoeken binnen en ook, hoe zouden ze binnen moeten komen? Welke informatie heeft de servicedesk nodig? Hoeveel service wil je verlenen? Welke vragen kunnen opgevangen worden door de FAQ sectie op je website? Wat valt onder service en wanneer start een facturabele opdracht? Wat mag een servicemedewerker afspreken met je klant en wat niet? Welke escalatiemogelijkheden zijn er? Hoe weet je zeker dat een serviceverzoek naar volle tevredenheid is afgehandeld en wat doe je als dat niet zo is?

Persoonlijke demo aanvragen

ZOHO Desk als oplossing voor uw serviceproces

Met ZOHO Desk verhoog je niet alleen de productiviteit van servicemedewerkers, ook de tevredenheid van klanten stijgt. Door slim gebruik te maken van alle functies die ZOHO Desk biedt zoals een multichannel helpdesk, automatische ticket monitoring, koppeling met telefooncentrales, social media monitor en een chatfunctie op uw website,  stel je allereerst klanten in staat zichzelf te helpen. Vervolgens bied je uitmuntende service, ongeacht de manier waarop het verzoek tot service is binnengekomen, verdeel je je werk tussen servicemedewerkers en andere collega’s en weten zowel je servicemedewerkers als je klanten altijd waar ze aan toe zijn.

De software van ZOHO Desk kent een concurrerende prijsstructuur, is buitengewoon compleet en net als alle andere software van ZOHO uitstekend te integreren met uw bestaande software.

ZOHO Desk zelf proberen

ZOHO Desk – Consultants van De Gunfactor

Als partner van ZOHO Desk kennen onze Consultants niet alleen alle ins- en outs van de software van ZOHO, maar ook wat ervoor nodig is om uw NPS score te verhogen en om van een klagende of ontevreden relatie een ambassadeur van uw bedrijf te maken.

Neem contact met ons op voor een demo of voor assistentie of probeer ZOHO Desk hier uit.

Back To Top
Translate »