Skip to content
ZOHO voor Marketing

ZOHO Marketing Hub

Marketing automation, maar dan anders. Met ZOHO Marketing Automation wordt je website aantrekkelijker voor bezoekers en ontwikkelen anonieme websitebezoekers zich tot waardevolle leads en tevreden klanten.

Speel met aanmeldformulieren en pop-ups tot de journey doet wat jij wil. Op basis van online gedrag ontwikkel je profielen en toon je afgestemde content en persoonlijke berichten. Zorg dat je relevant blijft door via het juiste kanaal de juiste boodschap te communiceren.

ZOHO Marketing Automation heeft aardig wat overlap met andere ZOHO Apps, zoals ZOHO Campaigns en ZOHO CRM. Weet je nog niet zeker of ZOHO Marketing Automation voor jouw club de juiste keuze is? Leg je case voor aan een Sales Consultant van De Gunfactor.

Een Customer Journey workshop is de ideale voorbereiding voor bedrijven die aan de (her)start staan van een lancering van hun commerciële strategie.

De workshop levert een gedetailleerde weergave van de reis die prospects en klanten door je bedrijf maken, alle gewenste touchpoints en vooral een goed plan om te starten met verdere structurering en automatisering.

zoho-marketinghub
Back To Top
Translate »