Skip to content

Wij mikken op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers. Als u op basis van deze website het gevoel krijgt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plan dan een persoonlijke afspraak met ons in voor het:

  • Stroomlijnen van uw Customer Journey
  • Structureren van uw Sales
  • Ontwikkelen van Salesacties
  • Configureren van ZOHO CRM of
  • Integreren van ZOHO CRM met andere systemen of ZOHO Apps

Om uw prospects en klanten efficient een optimale beleving van hun aankoopproces te geven is allereerst een overzichtelijke weergave in de gehele cyclus nodig, zowel in de huidige situatie als in de gewenste. Het traditionele rijtje van Attention, Interest, Desire en Attraction voldoet meestal niet meer, zeker in ingewikkelde B2B trajecten met uitgebreide DMU’s.

Met onze klanten gaan we niet alleen in op de manier waarop klanten nu uw producten of diensten afnemen, maar bepalen we tevens op welke punten er winst te behalen valt. Denk daarbij aan:

  • Efficiency: Het automatiseren van vaak voorkomende taken zoals het versturen van brochures en opvolgmails.
  • Effecticiteit: Welke relaties krijgen welke aandacht?

Als Advanced ZHO CRM partner en ZOHO Creator certified partner zijn we een van de grotere partners in de Benelux van ZOHO. Hoe compleet en sterk de software ook is, soms vraagt een specifieke situatie om maatwerk of wilt u uw ZOHO Software koppelen aan software buiten de ZOHO Suite. Geen klus is ons te gek, neemt u gerust contact op voor een aanbieding op maat.

Het in Chennai, India opgerichte ZOHO biedt het op twee na grootste CRM systeem wereldwijd in Market Presence en kwalificeert zich als leader (source G2). Wij vinden dat ZOHO CRM de meest gebruiksvriendelijke User Interface heeft en een unieke waardepropositie.

Maar ZOHO biedt meer. Met ZOHO ONE kunt u met een enkele suite uw gehele bedrijfsproces automatiseren. Uiteraard krijgt u dan ZOHO CRM en alle andere marketing en sales apps, maar daarnaast ZOHO Finance en ZOHO Workplace. In totaal meer dan 35 applicaties voor PC, laptop, Tablet en Smartphone en uw investering bedraag slechts Euro 30,00 per medewerker per maand. Wauw.

We zijn er zelf zo enthousiast over dat we iedereen die een trial abonnement aanvraagt voor een ZOHO App, CRM of anderszins, via onze site direct toegang geven tot ZOHO ONE. Als u zich hieronder aanmeldt kunt u niet alleen de meest uitgebreide versie van ZOHO CRM uitproberen, u heeft direct toegang tot alle ZOHO Apps.

Een unieke propositie waar we u graag meer over vertellen.

We streven naar een integrale aanpak. Van visie naar daden, van plan naar omzet, van whiteboard naar IT

Back To Top
Translate »