Skip to content
ZOHO voor Teams

Wil je Agile werken en zoek je een goede projectmanagement tool? ZOHO Sprints is de oplossing.

Met ZOHO Sprints kiun  je taken managen door ze met je muis te slepen en neer te zetten, oftewel ‘sleur en pleur’. Plan een scrumsessie met je team, registreer tijd en bewaak de voortgang van je project in overzichtelijke dashboards.

Probeer ZOHO Sprints nu
sprints-logo

Voorbeeldscherm ZOHO Sprints

ZOHO Sprints is geschikt voor teams van alle groottes die meerdere projecten beheren, en het biedt native apps voor iOS en Android.

On ZOHO Sprint kun je sprints en backlog-items en aan gebruikers toewijzen, inclusief schattingspunten en prioriteiten. Het Scrum-bord visualiseert alle werkzaamheden voor elke sprint en geeft alle gebruikers inzicht in de voortgang van het project en zijn taken. Werkstatussen kunnen worden aangepast en gebruikers kunnen werkitems, verhalen en fouten naar verschillende voltooiingsstadia slepen en neerzetten.

Zoho Sprints genereert automatisch een reeks rapporten, inclusief snelheidsdiagrammen, burn-up en burn-down-diagrammen en cumulatieve stroomdiagrammen waarmee gebruikers de voortgang kunnen volgen, knelpunten kunnen identificeren en doelen kunnen aanpassen.

Gebruikers kunnen factureerbare en niet-factureerbare uren bijhouden in de urenregistratie van Sprints, met een algemene timer die overal binnen het systeem kan worden gestart. Zo combineer je ZOHO Sprints eenvoudig met ZOHO Books

Back To Top
Translate »